MGM Recruitment este o agenție de recrutare prin căutare directă și headhunting, cu sediul central în București. Suntem specializați în toate aspectele recrutării permanente, cu accent predominant pe înțelegerea caracteristicilor organizaționale ale clienților noștri și adaptarea serviciilor noastre la nevoile lor individuale.

Suntem conduși de o echipă de specialiști dedicați și angajați în recrutare, cu o experiență combinată de 15 ani în industria recrutării, atât la nivel național, cât și internațional. Obiectivul nostru este să optimizăm eficiența, să minimalizăm presiunile administrative și să maximizăm profiturile pentru clienții noștri.

Suntem alături atat de candidați, cât și de clienții noștri, pe tot parcursul procesului de recrutare, pentru că știm cât de important este pentru candidați să se simtă confortabil și pentru clienții noștri să găsească oameni care să corespundă nu numai cerințelor postului, ci și culturii companiei.

Consultanții MGM au o înțelegere aprofundată și o experiență dovedită a recrutării de profesioniști într-o varietate de sectoare. Abilitatea noastră generală de recrutare ne permite să recrutăm cu succes funcții variante, începând de la nivelul de necalificați, până la specialiști și roluri de top management.

MGM Recruitment
Let`s work together!

MGM Recruitment

Urmărește-ne pe

Let's Work Together

© 2021 MGM Recruitment, All Rights Reserved